.

.

Popusti
BDRSLX Lampom Kuhinji Butan Upaljač - Kulinarski Baklju Kuvar Kuva Baklju Profesionalni Prilagodljiva Plamen sa 360 Stepeni Obrnuta za Kremu, Kreme, BBQ, Soda, Nakit (Butan Nije Uključena)

BDRSLX Lampom Kuhinji Butan Upaljač - Kulinarski Baklju Kuvar Kuva Baklju Profesionalni Prilagodljiva Plamen

KM 28.81

Iz robe
Dostupno.

??PRILAGODLJIVA ORUŽJA : Za otvaranje vatre direktno, to je normalno oružja.Nakon prilagođavanje, maksimalna vatru temperatura može da dopre do 1300 stepeni Celzijusa, što je koncentrisan i efikasna.Potpuno automatska paljenja, veoma zgodno, i to brzo. ??VISOKOG KVALITETA MATERIJALA : Koristiti visokog kvaliteta, ABS i nerđajućeg čelika, što može spriječiti klizi i rust.Nakon preheating za minutu, može biti i anti-odsjaj. ??DOBAR DIZAJN, COMPACT I LAGAN : Sporazum, prenosni i lagan dizajn.To je savršeno u redu sa oblik ljudskog ruku i udobno i prijatno da se drži.Samo pritisni dugme olako i to će gorjeti u jednom mjestu. ??SIGURNOST : Sigurni u svaki ugao nakon dva minuta zagrejem - možete takođe stalno to naopako bez rizika od osvetiti ili gašenje. ??NAPOMENA : Benzin nije uključeno i benzin mora kupiti odvojeno.I drzi se dalje od djece.Toplo prijedloga : 1. Molim te, drži kuhinji baklju dalje od djece.2. Iskljuci kad zamjena butan gasa.3. Pobrini se da nema curenja gasa prije koristeći ovo.Nove Mogućnosti : plamen i temperatura može biti prilagođen, i temperatura je da može da 1300 ° C. Vjetar otporna, vlagu dokaz i otporan na vodu.Potpuno automatska elektronske paljenja, sigurnije i lakše.To može da se popravi na spremniku plina, koji se mogu zamijeniti; koristi krug je ekološki.Sagorevanja vrijednost : 50-140g / h (Jednu konzervu gasa, može biti upotrebljeno stalno iz 1.6 sati do 2 sata, zamijenili novi tenk samo na par sekundi.Bateriju je pogodan za kuhanje kod kuće, restoran, porodicu, piknik, planinarenje, kampovanje i ostale aktivnosti na otvorenom.Tehnički specifikacije : Stavka : Kuvanje baklju Materijal : nerđajućeg čelika i plastic Product Dimenzije : Dužina 6 "/ 15cm; širina 2.4 "/ 6 cm; visine 1.6 " / 4 cm Net težinu : 150g Package sadržaj : 1x Kuhinji upucao baklje (butan gas ne u).

O proizvodu

Kupci takođe biraju
KM 22.85

【Sigurnost】 : baklju upaljači butan karakteristike trajnog aluminijske legure metal tijelo i neslip podnijeti, i sporazum sigurnost bravu efikasno sprečava nepropisno operaciju i sluč